Ο ΚΑΙΡΟΣ

 

  
 

  

 

 

 

 

  
 
 

ΝΕΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΥΤΟΤΕΛΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΡΩΠΙΑΣ
Κορωπί, 8 Απριλίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΥΤΟΤΕΛΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΡΩΠΙΑΣ
Πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κρωπίας, η ενημερωτική δράση της Περιφέρειας Αττικής-Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας σε συνεργασία με το Δήμο Κρωπίας –Γραφείο Πολιτικής Προστασίας  με τίτλο, «Ο εθελοντισμός Πολιτικής Προστασίας». Η δράση απευθυνόταν σε υπαλλήλους  της πολιτικής προστασίας του Δήμου Κρωπίας και είχε σκοπό την ενημέρωσή τους για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης σχετικά με τον ρόλο του εθελοντισμού στον τομέα τους  προκειμένου, να ενισχυθεί η δεξιότητα επικοινωνίας μεταξύ των δημοτικών υπηρεσιών και των εθελοντών του Δήμου, η επίτευξη μιας καλύτερης επικοινωνίας και ο κοινός συντονισμός ενεργειών. Εισηγήτρια-συντονίστρια ήταν  το στέλεχος της πολιτικής προστασίας Περιφέρειας Αττικής, καΙωάννα Σαρλή.
 
Παρευρέθηκαν, εκτός των υπαλλήλων-στελεχών του τομέα, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Θοδωρής Γρίβας, ο αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών Ανδρέας Ντούνης το στέλεχος της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Αττικής, Ηλίας Σιοντόρης, ο ιατρός, Κωνσταντίνος Φωτίου και αντιπροσωπεία της Διοίκησης της Εθελοντικής Ομάδας του Δήμου Κρωπίας, Τομέα Δασοπροστασίας, με επικεφαλής τους εθελοντές, Διονύση  Μποτώνη, Δημήτρη Καραγιάννη, Αθηνά Γκίκα.
Η καΣαρλή στην έναρξη της ενημερωτικής δράσης διάβασε μήνυμα της εντεταλμένης περιφερειακής συμβούλου Αττικής στην  Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Αττικής, Ιωάννας Τσούπρα. Στο μήνυμά της,  μεταξύ άλλων, επισημαίνει ότι, «οι εθελοντές αποτελούν ένα ζωτικής σημασίας  μέρος της διαχείρισης της πολιτικής προστασίας. Η πιο άμεση και διαθέσιμη βοήθεια  μετά από μια καταστροφή είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται στο πλησιέστερο σημείο που λαμβάνει χώρα ένα συμβάν. Αν και έχουν γίνει αρκετά βήματα σε θέματα εθελοντισμού στον τομέα της πολιτικής προστασίας έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας. Η Περιφέρεια Αττικής θέλοντας να συμβάλλει στην ενδυνάμωση της συνεργασίας Δημοσίου με τον εθελοντικό κίνημα δημιούργησε μια ενημερωτική δράση…που υλοποιείται σε κάθε Δήμο ξεχωριστά…και απευθύνεται σε εργαζομένους του Δήμου στον τομέα της πολιτικής προστασίας…»

 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

«Σεπτέμβριος 2018»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
1234567
  

 

    
  
  
     
  
  
   
  
   Ηλεκτρονικές Υπηρεσίας ΚΕΠ
  
  
  
  
    
  
  
  

   

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΣΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

 

  

  

 

  

  

Φωτογραφικό Υλικό