Με άμεση ενέργεια του Δήμου Κρωπίας και ΝΠΔΔ Σφηττός το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης έκαναν προληπτικό έλεγχο για τον ιό SarscoV-2

Θερμές ευχαριστίες Δημάρχου Κρωπίας σε Γιώργο Πατούλη Περιφερειάρχη Αττικής, Πάνο Ευσταθίου, Κέντρο Επιχειρήσεων Περιφέρειας Αττικής- ΙΣΑ και Γεωργίου Ντούλα, ιατρού, υπεύθυνου ΚΟΕΣ

 

Κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ μετέβη σήμερα Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020στο κτίριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και πραγματοποίησε προληπτικούς ελέγχους- τεστ για κορωνοιόσε όλους τους εργαζομένους των παιδικών σταθμών και της Δημοτικής Βιβλιοθήκηςύστερα από αίτημα του Δημάρχου Κρωπίαςστην Περιφέρεια Αττικής, ΙΣΑ και ΕΟΔΥνα συμπεριλάβουν τους εργαζομένουςαυτών των δομών άμεσα σε πρώτη φάση. Πρώτη προτεραιότητα για το Δήμο μας, όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτριος Κιούσηςαπό την αρχή της κρίσης της πανδημίας- είναι η διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Ιδιαίτερα σεκοινωνικές δομές και υπηρεσίεςώστε να προστατέψουμε  παιδιά μας,  τις οικογένειές μας, τους ηλικιωμένους μας. Σε αυτό το πλαίσιο αξιοποιούμε κάθε συνεργασία με αυτοδιοικητικούς, κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς. Μόνο με  τήρηση των μέτρων δημόσιας υγείας και την ατομική ευθύνη μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Ο Δήμαρχος ΚρωπίαςΔημήτριος Κιούσης, ευχαριστεί θερμά τον Γιώργο Πατούλη, Περιφερειάρχη Αττικής, τον Δρ. Πάνο Ευσταθίου, από το Κέντρο Επιχειρήσεων Περιφέρειας Αττικής- ΙΣΑ και προέδρου της Ελληνικής Εταιρίας Διαχείρισης Κρίσεων και τονΓεώργιο Ντούλα, ιατρό-χειρουργό, υπεύθυνος ΚΟΕΣ (Κινητές Ομάδες Επίσκεψης στο Σπίτι)για την άψογη συνεργασία.

 

Ο Γεώργιος Ντούλας ιατρός, νοσηλεύτρια,  ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Ν. Κιούσης και ο Αντώνης Κορωνιάς, πρόεδρος του ΝΠΔΔ Σφηττός, 3.09.2020, Δημοτική Βιβλιοθήκη (αριστερά προς τα δεξιά)