Έργα και ανακαινίσεις στο Δημοτικό Στάδιο του Ολυμπιονίκη «Γ.Σ Παπασιδέρη» που αποκτάει σταδιακά  χαρακτηριστικά Αθλητικού Κέντρου, σημείο αναφοράς για σωματεία, πολίτες- οικογένειες

Μετά την τοποθέτηση   των  συστημάτων  υποδομής φωτισμού και  τους 6 πυλώνες φωτισμού στο Δημοτικό Αθλητικό Στάδιο του Ολυμπιονίκη «Γ.Σ Παπασιδέρη» αναμένεται η λειτουργία και των άλλων δύο πυλώνων καθότι προσφάτως τοποθετήθηκαν τα φωτιστικά τους σώματαολοκληρώθηκε και η ανακαίνιση του κτιρίου της πάλης και τοποθετήθηκαν  καλαίσθητα παγκάκια στο γύρω εξωτερικό χώρο.

Μαζί με την νέα υποδειγματική παιδική χαρά,  την τοποθέτηση του διπλού  συστήματος φωτισμού της (σε λειτουργία από την Δευτέρα 7.11.2021), των δύο ξεχωριστών χώρων για παιδικές ηλικίες, που παραδόθηκε σε χρήση εντός του 2021, τις 2 εγκαταστάσεις με, τρία(3) γήπεδα ανάπτυξης των αθλημάτων καλαθοσφαίρισης, χειροσφαίρισης και αντισφαίρισης (για μικρά παιδιά)  και τη βελτίωση των άλλων δύο (2) γηπέδων, σταδιακά,  ο αθλητικός αυτός χώρος αποκτάει μια ενότητα και χαρακτηριστικά αθλητικού κέντρου.

Εντυπωσιακές είναι και οι ανακαινίσεις στο Κλειστό του «Γ.Σ Παπασιδέρη» και ειδικότερα στα αποδυτήρια ανδρών-γυναικών, στις τουαλέτες και τους χώρους των ντους οι οποίες ολοκληρώθηκαν στις αρχές του Σεπτεμβρίου 2021. Έχει προγραμματιστεί επίσης, να γίνει τοποθέτηση νέων τουαλετών για ΑμΕΑ, παιδιά, ανδρών-γυναικών, άμεσα, εντός του Νοεμβρίου 2021 (οι εργασίες τοποθέτησης είναι σε εξέλιξη).Επιπλέον, θα ανακατασκευαστούν, το επόμενο διάστημα, το γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 και το βοηθητικό γήπεδο ποδοσφαίρου και θα επανατοποθετηθεί πλαστικός χλοοτάπητας.

            Οι εργασίες ανακαινίσεων και νέων έργων θα συνεχιστούν τόσο στο κλειστό στάδιο όσο και στους άλλους χώρους με χρηματοδότηση από ίδιους πόρους ή άλλα προγράμματα. Το επιχειρησιακό πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής δεν θα χρηματοδοτήσει συντήρηση και νέες αθλητικές εγκαταστάσεις.

 

————————–