ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ

KΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΚΡΩΠΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»

Με δεδομένο την συγκυρία της πανδημίας στην χώρα μας ,ο Δήμος Κρωπίας αναπροσαρμόζει ως έκτακτο αναγκαστικό μέτρο τις κοινωνικές υπηρεσίες  του και τις ενοποιεί με επιτελικό κέντρο ελέγχου της κοινωνικής βοήθειας το Κτίριο Κοινωνικών Υπηρεσιών  υπό την πολιτική εποπτεία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής κας Ελένη Αδάμ.

Σκοπός είναι η άμεση ανάπτυξη διευρυμένων  υπηρεσιών κοινωνικής βοήθειας στη βάση του προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ».H επίσημη έναρξη του προγράμματος πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020.

Η Κοινωνική Υπηρεσία λειτουργεί σε πρώτη φάση τις ακόλουθες τηλεφωνικές γραμμές  :

210 60 26 441,

210 662 11 26,

 (ώρες 08:00πμ-14:00)

e-mail: koin.ypir.dkropias@gmail.com

www.koropi.gr.

Μπορούν να απευθύνονται οι ηλικιωμένοι και άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού του Δήμου μας που δεν μπορούν και δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν.

Το προσωπικό των υπηρεσιών αξιολογεί το αίτημα και συνδράμει , στην συνταγογράφηση, την αγορά φαρμάκων, τροφίμων, παροχή ειδών πρώτης ανάγκης, εξυπηρέτηση σε επείγουσες συνδιαλλαγές κ.ά.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ  ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ

Παρακαλούμε, όλους τους πολίτες για λελογισμένη υποβολή αιτημάτων συνδρομής και εφόσον δεν έχουν καμία δυνατότητα  οικογενειακής ή συγγενικής υποστήριξης.

Σε κάθε περίπτωση ο Δήμος Κρωπίας εξετάζει όλα τα εργαλεία που προβλέπουν οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου για την υποστήριξη των υπηρεσιών του.

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ

————————-