ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σύσκεψη του Δημάρχου Κρωπίας Δημητρίου Κιούση με την Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Βίκυ Καβαλλάρη για υποδομές και βελτίωση της καθημερινότητας.

Στη συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, στην Παλλήνη, συμμετείχαν η Αντιπεριφερειάρχης κα. Καβαλλάρη και ο Δήμαρχος Κρωπίας κ. Δημήτριος Κιούσης, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής – Πολιτιστικών Εκδηλώσεων κα. Χριστίνα Ροϊνά.

Η σύσκεψη εστιάστηκε κυρίως στα ζητήματα προτεραιότητας που αφορούν σε έργα υποδομών – πολιτικής προστασίας, όπως τα αντιπλημμυρικά και τα έργα αποχέτευσης ομβρίων του ρέματος Ξερέα στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, της πόλης του Κορωπίου και της οδού Ηφαίστου. Συζητήθηκε επίσης η αναγκαιότητα δημιουργίας δευτερευόντων αποχετευτικών δικτύων ακαθάρτων καθώς και για υδραυλικές μελέτες που αφορούν στην πολεοδόμηση της περιοχής του Κιτσίου. Μεταξύ άλλων έγινε και ειδική αναφορά στην αντικατάσταση του χλοοτάπητα του Δημοτικού Γηπέδου ¨Αντώνης Πρίφτης¨.

Στόχος της σύσκεψης ήταν η πληρέστερη ενημέρωση της Αντιπεριφέρειας, ώστε να αναπτυχθούν αποτελεσματικοί δίαυλοι συνεννόησης και εύρυθμης συνεργασίας.