ΔΙΗΜΕΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗ 9-10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019:  «ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ 2019»

ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΚΗΡΥΞΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΙΟΥΣΗΣ

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΥΡΕΙΑΣ ΚΛΙΜΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΣΕΙΣΜΟΥ Π.Υ ΚΡΩΠΙΑΣ & 19 ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Την έναρξη του Διεθνούς Συνεδρίου «Εγκέλαδος 2019» κήρυξε ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης το Σάββατο 09 Μαρτίου 2019 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Υπ. Μεταφορών και Υποδομών. Βασικός συντονιστής και διοργανωτής ήταν η Π.Υ. Κρωπίας με τον νέο Διοικητή της, Πύραρχο, Μιχάλη Χάλαρη. Το συνέδριο προσέφερε την αναγκαία θεωρητική γνώση και εμπειρία όλων των φορέων που συμμετείχαν την Κυριακή 10 Μαρτίου  στην ομώνυμη μεγάλη άσκηση ετοιμότητας διαχείρισης συνεπειών σεισμού που διεξήχθη στο Κορωπί στους πρόποδες του Υμηττού (Μπουρμπουτσάνα-κοντά στον οικισμό Βίλιζας-«Αλάνα Σέσι»).

Η   συνεργασία της Π.Υ Κρωπίας με τον Δήμο Κρωπίας, την ομάδα   Πολιτικής Προστασίας και της Δημοτικής Εθελοντικής Ομάδας  υπό τον Δήμαρχο Κρωπίας, Δημήτριο Κιούση και τον αντιδήμαρχο, υπεύθυνο πολιτικής προστασίας Θοδωρή Γρίβα ήταν άρτια. Μαζί τους συμμετείχαν και άλλες 18 ομάδες πολιτικής προστασίας Ο.Τ.Α. και Εθελοντικών Σωμάτων από την Αττική, την Εύβοια και την Ρόδο συγκροτώντας μιας ισχυρή δύναμη συνεργασίας και συντονισμού.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ

Κλεισιμο