Έκτακτη οικονομική  ενίσχυση («κoυμπαράς») της Φιλοζωικής Δράσης Εθελοντών  Αγίας Μαρίνας Κορωπίου την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 στην μουσικοχορευτική εκδήλωση του Τμήματος Ελληνικών Χορών του Σφηττός (Σφήττεια 2023) στις 9 το βράδυ.

Η αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας και η Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Κρωπίας, υπεύθυνη και για τα αδέσποτα ζώα ζητάει από τους πολίτες τη στήριξη του Θεάρεστου έργου της Φιλοζωικής Δράσης Εθελοντών Αγίας Μαρίνας Κορωπίου για την φροντίδα των αδέσποτων ζώων.

Διοργανώνει  έκτακτο κουμπαρά ενίσχυσής της, την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023, στην μουσικοχορευτική εκδήλωση του Τμήματος Ελληνικών Χορών του Σφηττός («Σφήττεια 2023») στις 9 το βράδυ στο θέατρο Δεξαμενής. Σκοπός μας είναι η οικονομική κάλυψη της  φιλοξενίας, της περίθαλψης και της διατροφής  των αδέσποτων ζώων !

Είναι πλέον τεράστιο το κόστος κάλυψης της κοινωνικής αναλγησίας, ασυνειδησίας και κακουργηματικής ενέργειας αυτών που εγκαταλείπουν καθημερινά δεκάδες σκύλους! Όλοι οι διαθέσιμοι  πόροι του Δήμου και των οργανωμένων εθελοντών της Αγίας Μαρίνας έχουν εξαντληθεί.

Η χρηματική συνδρομή σας θα είναι ουσιαστική πράξη κοινωνικής ευθύνης.

Όλοι μαζί στέλνουμε το μήνυμα αντίστασης της κοινωνίας του Κορωπίου σε μια συνεχώς αυξανόμενη κοινωνική και πολιτική κυνικότητα που κυριαρχεί πλέον και στην ελληνική κοινωνία. Μια κυνικότητα που πλήττει τους συνανθρώπους μας, τα ζώα και τα φυσικά θεμέλια της ζωής μας: τα δάση, την άγρια φύση, τις πηγές μας, την αγροτική μας γη.