ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΡΩΠΙΑΣ-ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ «ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» 7.09.2021 :ΤΑ  ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ  ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ  ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 2020-2021

O Δήμος Κρωπίας και το Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» διοργάνωσαν και φέτος, λόγω της συνέχισης της πανδημίας, ειδική εκδήλωση  απόδοσης των χρηματικών βραβείων σε 8 αριστούχους μαθητές και μαθήτριες, αποφοίτους, δημοσίων λυκείων, την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021, στις 12:30, με την αυστηρή τήρηση των  μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας. Οι υπόλοιποι επιτυχόντες των ετών 2020 και 2021 θα τιμηθούν σε μεγάλη εκδήλωση του Δήμου Κρωπίας όταν οι συνθήκες  προστασίας της δημόσιας υγείας το επιτρέψουν.

Συμμετείχαν : Ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης, η εκπρόσωπος του Διεθνούς Αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος καΕύη Αναματερού, ο αντιδήμαρχος Παιδείας & Κοινωνικής Πολιτικής, πρόεδρος Δ.Ε Υγείας, Σπύρος Κόλλιας και ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μέλος του προεδρείου του Δ.Σ Κρωπίας, Μάκης Κιούσης. Ο Δήμαρχος Κρωπίας στον σύντομο χαιρετισμό του, απεύθυνε τα θερμά του συγχαρητήρια στους αριστούχους ενώ εξήρε τον ρόλο των  γονέων και των  εκπαιδευτικών που βοήθησαν την προσπάθειά τους. Επανέλαβε ότι μπορεί να υπάρξει  διέξοδος για εργασία και οικογενειακό προγραμματισμό στην πατρίδα μας. Κάλεσε τους νέους φοιτητές, όταν αποφοιτήσουν, να μείνουν στη χώρα μας ώστε η υπεραξία της γνώσης που θα αποκτήσουν να αξιοποιηθεί υπέρ της Ελληνικής Κοινωνίας. Τέλος, ευχαρίστησε θερμά την εκπρόσωπο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών καΑναματερού για την συνεχιζόμενη συνεργασία και χορηγία προς τους/τις αριστούχους/ες μαθητές/τριες. Χαιρετισμούς απεύθυναν όλοι οι συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια της βράβευσης.

Ο Διεθνής Αερολιμένας «Ελευθέριος Βενιζέλος» με την εκπρόσωπό του, καΕύη Αναματερού προσέφερε -για άλλη μια χρονιά- σημαντικά χρηματικά βραβεία στους αριστούχους μαθητές/τριες που για πρώτη φορά συμμετείχαν στις εξετάσεις, ως εξής:

1ο Γενικό Λύκειο Κορωπίου:

  • Σταμάτιος Ντούνης του Γεωργίου, χρηματικό βραβείο 1000€. Εισήχθη στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, με 18.907 μόρια.
  • Φιορεντίνα Μποράι του Λουφτάρ, χρηματικό βραβείο 1000€. Εισήχθη στο Τμήμα Ιατρικής, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με18.801 μόρια.

3ο Γενικό Λύκειο Κορωπίου

  • Θεοδώρα Σφυρίδη, του Αναστασίου, χρηματικό βραβείο 1000€. Εισήχθη στο Τμήμα Νομικής, Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με 18.920 μόρια.
  • Ευθύμιος Μιλτσακάκης – Βασιλείου, του Χρήστου, χρηματικό βραβείο 500€. Εισήχθη στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με 18.571 μόρια.

 

1ο ΕΠΑΛ Κορωπίου

  • Αικατερίνη Αλλαγιάννη, του Γεωργίου, χρηματικό βραβείο 1000€. Εισήχθη στο Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Πειραιώς, με19.565 μόρια.
  • Ηλέκτρα Ραου, του Παύλου-Κωνσταντίνου, χρηματικό βραβείο 500€. Εισήχθη στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής,με 18.595 μόρια.
  • Άνθια Παπασάϊκα του Θεοδώρου, χρηματικό βραβείο 500€. Εισήχθη στο Τμήμα Μαιευτικής, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, με 18.395μόρια.

1ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ Κορωπίου

  • Ελένη Τσεβά του Ευαγγέλου, χρηματικό βραβείο 500€. Εισήχθη στο Τμήμα Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, με 9.615 μόρια.

Η ανακοίνωση των ονομάτων των αριστούχων από τους διοργανωτές έγινε σύμφωνα με την υπεύθυνη δήλωση συναίνεσης που υπέγραψαν οι κηδεμόνες των επιτυχόντων, σύμφωνα με την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και την κείμενη ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Την οργάνωση και παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε εθελοντικά, η καΧριστίνα Παπαχρήστου, δημοτική υπάλληλος.Oι φωτογραφίες της εκδήλωσης για τις ανάγκες δημοσιότητας του Δήμου Κρωπίας-που επισυνάπτονται- προσφέρθηκαν από το studio Papamichali.