Ενημέρωση  πολιτών για τα έργα                                                                                          22.06.2021

Αποχέτευση Ακαθάρτων του Δήμου Κρωπίας          

 

Σε εξέλιξη οι υποθαλάσσιες εργασίες για την πόντιση του υποθαλάσσιου αγωγού μήκους 1χλμ και βάθους 72 μέτρων του μεγάλου έργου βασικής υποδομής Δήμου Κρωπίας, Αποχέτευσης Ακαθάρτων και Βιολογικού Καθαρισμού

Κορωπίου-Παιανίας

Σε συνέχεια της  ενημέρωσης για τις φάσεις ολοκλήρωσης των, υψίστης σημασίας για το φυσικό περιβάλλον και τη δημόσια υγεία, έργων αποχέτευσης ακαθάρτων και Βιολογικού Καθαρισμού, ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης ενημερώνει για το έργο της κατασκευής του υποθαλάσσιου αγωγού που υπολείπεται.

Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες για τον υποθαλάσσιο αγωγό, στο Νότιο Ευβοϊκό Κόλπο(περιοχή Χαμολιάς Μαρκοπούλου) του έργου Αποχέτευσης Ακαθάρτων και Βιολογικού Καθαρισμού Κορωπίου-Παιανίας. Αυτή την περίοδο ολοκληρώνονται οι υποθαλάσσιες εκσκαφές  ώστε στο επόμενο διάστημα να γίνει η πόντιση του ενός (1) χλμ μήκους αγωγού σε βάθος περίπου 72 μέτρων.

Στο φωτογραφικό υλικό που επισυνάπτεται, διακρίνουμε την πλωτή φορτηγίδα, τις ράγες μεταφοράς-πόντισης αγωγού και τον πλωτό εκσκαφέας- βυθοκόρος με ρυμουλκό πλοιάριο καθώς και μέρος των χερσαίων εγκαταστάσεων.

———————————-