Γραφείο Δημάρχου,  Κυριακή 13.09.2020,    14:00

Μήνυμα του Δημάρχου Κρωπίας Δημητρίου Κιούση, ενημέρωση για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2020-2021

«Πανέτοιμοι για την έναρξη της σχολικής χρονιάς»

Αγαπητοί γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων στο Δήμο Κρωπίας, σας εύχομαι καλή σχολική χρονιά με υγεία και ομόνοια.

Είμαι βέβαιος ότι και φέτος θα σταθούμε όλοι στο ύψος των ευθυνών μας : Ελληνική Πολιτεία, Δήμος, Σχολικές Επιτροπές, Σύλλογοι διδασκόντων, γονέων-κηδεμόνων.

Με σχολαστική τήρηση των μέτρων που έχουν αποφασιστεί, με κατανόηση, με αγάπη, με οργάνωση και με πλήρη αφοσίωση μπορούμε να διασφαλίσουμε το κλίμα ηρεμίας και ψυχραιμίας που πρέπει να επικρατεί στα σχολεία μας.

Όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κρωπίας, έχουν, από την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020, στη διάθεση τους για χρήση τις μάσκες προστασίας για μαθητές και εκπαιδευτικούς. Έχουν διατεθεί  αντισηπτικά σκευάσματα ενώ όλοι οι υπάλληλοι καθαριότητας στις σχολικές μονάδες έχουν διοριστεί με άμεσες ενέργειες του Δήμου Κρωπίας.

Όλοι εργαζόμαστε για ένα αποτέλεσμα : τα παιδιά μας να αισθάνονται σιγουριά και ασφάλεια και οι εκπαιδευτικοί μας να είναι απερίσπαστοι στο έργο τους.

Ενωμένοι και με πλήρη συνεργασία όλης της σχολικής κοινότητας θα τα καταφέρουμε!

Kαλή σχολική χρονιά!