Ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γεώργιος Σταμάτης, στελέχη του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και  κλιμάκιο του ΕΟΔΥ επισκέφτηκαν την περιοχή «Κούπι» Κορωπίου.

Διενεργήθηκαν τεστ γρήγορης ανίχνευσης του ιού covid-19  και έγινε ενημέρωση για το εμβολιαστικό πρόγραμμα. Αρνητικά όλα τα τεστ.

 

Ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γεώργιος, Σταμάτης, στελέχη του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και  κλιμάκιο του ΕΟΔΥ επισκέφτηκαν, την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021, την περιοχή «Κούπι» Κορωπίου.

Σκοπός ήταν, η ενημέρωση και η συμμετοχή  των κατοίκων, στα τεστ γρήγορης ανίχνευσης του covid-19 (rapid-test) και στο εμβολιαστικό πρόγραμμα που θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα.

Η ανταπόκριση των κατοίκων ήταν καθολική και σύμφωνα με ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ (18.06.2021, 17:00) και τα –περίπου- 70 τεστ ήταν αρνητικά σε ανίχνευση του ιού covid-19. Πρώτος, έκανε επίδειξη της ορθής και ασφαλούς διενέργειας του test ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτριος Κιούσης ενώπιον της κοινότητας των πολιτών της περιοχής ώστε να περιοριστούν οι όποιες τυχόν αμφιβολίες ή φοβίες υπήρχαν.

Το αποτέλεσμα ήταν να πεισθούν οι κάτοικοι για τη συμμετοχή τους, κάτι που ικανοποίησε τόσο τον Δήμαρχο Κρωπίας όσο και τον  γενικό  γραμματέα του Υπουργείου οι οποίοι με τη σειρά τους ευχαρίστησαν την κοινότητα και έδωσαν νέο ραντεβού για τις ημέρες του εμβολιαστικού προγράμματος.