Ο Δήμος Κρωπίας συγχαίρει θερμά τους κορυφαίους αθλητές της πόλης μας, ποδηλάτη Σπύρο Θεοχάρη και σφαιροβόλο Ηλέκτρα Χιουτακάκου, για τις εξαιρετικές αθλητικές τους επιδόσεις σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Στο ¨χρυσό¨ Σπύρο Θεοχάρη, για την εντυπωσιακή κατάκτηση τριών χρυσών μεταλλίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας εφήβων (στα αγωνίσματα sprint 200μ, 1000μ και keirin), που πραγματοποιήθηκαν στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ.

Ο νεαρός αθλητής θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας, καθώς και την πόλη μας, με την Εθνική Ομάδα σε δύο διεθνείς αγώνες στην Τσεχία, πριν τη συμμετοχή του στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδηλασίας εφήβων που θα διεξαχθεί στο Cottbus της Γερμανίας. Παράλληλα, εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας και προς τον προπονητή του, Βαγγέλη Πολίτη.

Στην πολλά υποσχόμενη για κορυφαίες επιδόσεις αθλήτρια σφαιροβολίας Ηλέκτρα Χιουτακάκου, μαθήτρια του 2ου Γενικού Λυκείου Κορωπίου, για το νέο ατομικό της ρεκόρ στο Φεστιβάλ ρίψεων “Μανώλης Μανωλόπουλος” στην Τρίπολη, καθώς και για τη δεύτερη θέση που κατέλαβε.

Η Ηλέκτρα Χιουτακάκου θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας και την πόλη μας με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων που θα διεξαχθεί στην Λίμα του Περού. Επίσης, εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας προς τον προπονητή της, Ανέστη Καλτζίδη.

Στην Ηλέκτρα και τον Σπύρο ευχόμαστε καλή επιτυχία και πάντα κορυφαίες επιδόσεις γιατί το αξίζουν και μας γεμίζουν υπερηφάνεια!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΟΥΣΗΣ

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΣΠΥΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ