Συνεχίζονται οι ενέργειες ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας  στο σχολικό συγκρότημα Κιτσίου Κορωπίου

 

Συνεχίζονται οι ενέργειες ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας στο σχολικό συγκρότημα Κιτσίου Κορωπίου με την τοποθέτησή παλλόμενου φανού εγρήγορσης οδηγών στο σημείο συμβολής της οδού Παπαγιαννοπούλου και Αγ. Τριάδος.

Προς συμπλήρωση της υπάρχουσας πολλαπλής σήμανσης (και επι του οδοστρώματος) προειδοποίησης των οδηγών να μειώσουν  ταχύτητες και να είναι προσεκτικοί προστέθηκε παλλόμενος φανός. Σε συνδυασμό με τον καθρέπτη στο απέναντι σημείο της οδού Ν. Παπαγιαννοπούλου αυξάνει τόσο, τις δυνατότητες ασφαλούς διέλευσης και στροφής οχημάτων εξυπηρέτησης  μαθητών, συνοδών και εκπαιδευτικών- όσο και  την προσοχή των υπόλοιπων οδηγών.

Σχετική κοινή  δήλωση έκαναν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Νικόλαος Γιαννάκος και ο πρόεδρος της Δ.Ε Παιδείας, δημοτικός σύμβουλος Μάκης (Θωμάς) Κιούσης: «Η τοποθέτηση και του παλλόμενου φανού, προϊόν συνεργασίας με τη διεύθυνση του σχολείου και του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, ήταν απαραίτητη ώστε οι οδηγοί να δίνουν ακόμη μεγαλύτερη προσοχή αφού πλησιάζουν το σχολικό συγκρότημα και ιδιαίτερα στη συμβολή με την οδό Αγ. Τριάδας που υπάρχει σχετικά περιορισμένη ορατότητα ιδιαίτερα για τα οχήματα  μεταφοράς των μαθητών μας. Οι παρεμβάσεις στο πλαίσιο της συνεργασίας θα συνεχιστούν».

————————————–

————————————–