ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΡΩΠΙΑΣ5.10.2020 :
Σε εφαρμογή απο την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 η διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Σπύρου Δάβαρη που οδηγεί στον Σταθμό Μετρό-Προαστιακού Κορωπίου (όπως είχαμε ενημερώσει απο τις 29.09.2020) για την αναγκαία ολοκλήρωση του αντιπλημμυρικού έργου πόλεως Κορωπίου της Περιφέρειας Αττικής . Σύμφωνα με εκτιμήσεις της αναδόχου εταιρίας η οδός θα απελευθερωθεί και θα επανέλθει σε κυκλοφορία μεταξύ 12 και 15 Οκτωβρίου 2020.
Απο το πρωί της Δευτέρας 5.10.2020 εφαρμόζονται οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
“Λόγω της διακοπής της κυκλοφορίας επί της οδού ΣΠΥΡΟΥ ΔΑΒΑΡΗ, η εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα γίνεται ως εξής:
1) Από την περιοχή του προαστιακού ΚΟΡΩΠΙΟΥ, με κίνηση οχημάτων από Προαστιακό προς ΚΟΡΩΠΙ τα οχήματα θα στρίβουν αριστερά στον κλάδο που ενώνει την ΣΠΥΡΟΥ ΔΑΒΑΡΗ με την Λ.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, στη συνέχεια θα στρίβουν δεξιά προς την Λ.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, στην συνέχεια θα στρίβουν δεξιά στην Κορωπίου-Αεροδρομίου, και στην συνέχεια θα στρίβουν δεξιά στην Περιφερειακή οδό ή ευθεία στην οδό Αγ. Αναργύρων.
2) Από την Παιανία για το Κορωπί, στον κλάδο που ενώνει την ΣΠΥΡΟΥ ΔΑΒΑΡΗ με την Λ.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται ευθεία προς ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, στην συνέχεια θα στρίβουν δεξιά στην Κορωπίου-Αεροδρομίου, και στην συνέχεια θα στρίβουν δεξιά στην Περιφερειακή οδό ή ευθεία στην οδό Αγ. Αναργύρων. Η κίνηση των οχημάτων από Παιανία προς ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ η κίνηση θα γίνεται κανονικά όπως και σήμερα.

3) Από τον κυκλικό κόμβο: ΠΑΛΑΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ -ΣΠΥΡΟΥ ΔΑΒΑΡΗ-ΑΤΤΙΚΗΣ-ΚΡΙΕΜΑΔΗ, προς ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ και ΠΑΙΑΝΙΑ, η κίνηση θα γίνεται δεξιά προς την παλαιά περιφερειακή οδό, στην συνέχεια αριστερά προς την ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, στη συνέχεια αριστερά στην Λ.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, και στην συνέχεια ευθεία για την ΠΑΙΑΝΙΑ και αριστερά στον κλάδο που ενώνει την Λ.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ με την οδό ΣΠ. ΔΑΒΑΡΗ για τον ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ”.