Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Πολίτες και κάτοικοι του Δήμου Κρωπίας,

Νέοι και νέες,

Σας καλωσορίζουμε στον επίσημο διαδικτυακό τόπο του Δήμου Κρωπίας. Ως νέα δημοτική αρχή υποδεχόμαστε το 2011 με αισιοδοξία και με υψηλή την αίσθηση του καθήκοντος. Ευχόμαστε, η καινούργια χρονιά να φέρει υγεία, ευτυχία και ειρήνη για όλο τον κόσμο. Στέλνω σε όλους τις πιο θερμές ευχές μου για προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, για επαγγελματική επιτυχία, για προκοπή και ευημερία.

Με την ανάληψη των καθηκόντων μου ως Δημάρχου, θέλω να σας διαβεβαιώσω για ακόμα μία φορά, ότι στόχος της νέας Δημοτικής Αρχής είναι η διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής, και το μέσο για την επίτευξή της, η συλλογική δουλειά. Παρ’ όλο το δύσκολο οικονομικό, κοινωνικό και θεσμικό περιβάλλον, που έχει διαμορφωθεί, όλοι μας θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνουμε τον Δήμο μας ξανά λαϊκό θεσμό.

Σε αυτό το νέο ξεκίνημα του Δήμου Κρωπίας, εμείς θα αγκαλιάσουμε την αμφισβήτηση και τη δίκαιη αγανάκτηση των πολιτών και θα προσπαθήσουμε να την μετατρέψουμε σε δύναμη προόδου και ενεργητικού αγώνα για μια καλύτερη ζωή.

Θέλουμε μια αυτοδιοίκηση διανθισμένη με ανθρωπιά και ειλικρινές χαμόγελο, με συλλογικές αξίες και νέες μεθόδους, για να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα προβλήματα της καθημερινότητας, για να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής του τόπου μας, για τη δημιουργία ενός Δήμου φιλικού προς τον Δημότη και τον επισκέπτη.

Πιστεύω ότι όλοι μαζί, με τη συνεργασία όλων των δημοτικών παρατάξεων, των κοινωνικών εταίρων, των συλλόγων, της αιρετής περιφέρειας και του κράτους, ο νέος Δήμος Κρωπίας να γίνει «εργαλείο» ουσιαστικής εφαρμογής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ

Δημήτριος Ν. Κιούσης