Ανακοίνωση : Οι Φίλοι του Μουσείου Υμηττού – Σπύρος Λέκκας

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ !Το Σωματείο «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ – ΣΠΥΡΟΣ ΛΕΚΚΑΣ» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας καλέσει να γίνετε μέλος του.

Η δύναμη του Σωματείου είναι τα μέλη του!Η ενθουσιώδης υποδοχή του κοινού κατά την Ενημερωτική Εκδήλωση στις 29/9/21 σε συνεργασία με τον Δήμο Κρωπίας και η προθυμία να βοηθήσει με κάθε τρόπο, μας κάνει αισιόδοξους για το μέλλον.

Η εγγραφή νέου μέλους γίνεται μετά από αίτησή του. Μετά την αποδοχή του από το ΔΣ του Σωματείου και την εξόφληση του δικαιώματος εγγραφής και της ετήσιας συνδρομής, το νέο μέλος μπορεί μετέχει στις συνελεύσεις  και έχει το δικαίωμα του «εκλέγειν και εκλέγεσθαι» στις αρχαιρεσίες του Σωματείου.

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή, όρισε εφ’ άπαξ ποσό εγγραφής δέκα (10) Ευρώ και ετήσια συνδρομή μέλους (20) Ευρώ. Η εξόφληση του συνολικού ποσού των (30) ευρώ γίνεται με κατάθεση σε  τραπεζικό λογαριασμό του Σωματείου, τον αριθμό του οποίου θα σας γνωστοποιήσουμε στα στοιχεία επικοινωνίας που θα μας δηλώσετε. Υπάρχει όμως και η δυνατότητα εξόφλησης του συνολικού ποσού κατά την ημέρα της 1ης Γενικής Συνέλευσης.

Προγραμματίζουμε την πρώτη Γενική Συνέλευση για την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021, ώρα 11:00 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορωπίου, κατά την οποία θα γίνει και η ψηφοφορία για την εκλογή του πρώτου Δ.Σ. και της Ελεγκτικής Επιτροπής. Θα ακολουθήσει σύντομα αναλυτική ενημέρωση για την 1η Γενική Συνέλευση.

Ελπίζουμε στη συμμετοχή σας και στηριζόμαστε στη βοήθειά σας για να δημιουργήσουμε ένα δυνατό Σωματείο που θα επιτύχει το στόχο της ίδρυσης του «ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ – ΣΠΥΡΟΣ ΛΕΚΚΑΣ» και θα συμβάλει καθοριστικά στην ανάδειξη της περιβαλλοντικής και πολιτιστικής αξίας του Υμηττού και στη θωράκιση και προστασία του.

Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορωπίου υπάρχουν έντυπα Αίτησης Εγγραφής Μέλους.

Για κάθε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση απευθυνθείτε στα μέλη της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής:

  • Αλεξάνδρα Ζαμπετάκη-Λέκκα τηλ: 6976599703, e-mail: zambetaki@geol.uoa.gr
  • Νίκος Παυλίδης, τηλ. 6944914501, e-mail nkpavlidis@gmail.com
  • Αγγελική Γκίκα, τηλ. 6936298467, e-mail: angelikigika@gmail.com
  • Μαρία Δούζη, τηλ. 6937852014, e-mail: douzimaria@yahoo.gr

 

ή e-mail: filoimymittousl@gmail.com