Δήμος Κρωπίας                                                     

18/09/2023                             

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ          

Αποστολή αλληλεγγύης στη Θεσσαλία

«Παραδόθηκαν 20 τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας στους πλημμυροπαθείς των χωριών Προάστιο και Αγία Τριάδα Καρδίτσας»

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η υποδοχή των μελών της αποστολής του Δήμου Κρωπίας που μετέφεραν 20 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας στους κατοίκους δύο χωριών της Καρδίτσας, το Προάστιο και την Αγία Τριάδα που επλήγησαν από την πρόσφατη θεομηνία.

Με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θεόδωρο Γρίβα, η ανθρωπιστική βοήθεια που συγκεντρώθηκε με πολύ αγάπη και αλληλεγγύη από τους κατοίκους του δήμου μας, παραδόθηκε στα χέρια των κατοίκων των δύο χωριών, προσφέρονταν μια μικρή ανακούφιση στις ιδιαίτερα δύσκολες μέρες που βιώνουν.  

Ο Θεόδωρος Γρίβας μετέφερε εξ ονόματος ολόκληρου του Δήμου Κρωπίας και του Δημάρχου Δημητρίου Κιούση, μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τους πληγέντες συνανθρώπους μας, με την ευχή όλων, να τελειώσει άμεσα αυτός ο εφιάλτης και η ζωή τους να επανέλθει και πάλι πολύ σύντομα σε κανονικούς ρυθμούς.

Η μεταφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας πραγματοποιήθηκε με δύο μεγάλα φορτηγά, ένα του Δήμου Κρωπίας και ένα φορτηγό της εταιρείας μεταφορών «Γκίκας» που προσφέρθηκε να συμμετάσχει αφιλοκερδώς στην αποστολή αλληλεγγύης της πόλης μας. Τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας συνόδευσαν οι Δημοτικοί υπάλληλοι  Κώστας Λάιος, Πέτρος Λάιος, Διονύσης Μποτόνης και Θοδωρής Καραλέκας, καθώς και ο ιδιώτης μεταφορέας Άγγελος Γκίκας.