Πλουσιότερη έγινε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορωπίου μετά την δωρεά (80) παιδικών και εφηβικών βιβλίων από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Στο πλαίσιο του προγράμματός του εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών προσέφερε τα εξαιρετικά αυτά βιβλία γνώσεων και μυθοπλασίας, συμβάλλοντας στην επιτυχή υλοποίηση της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας αλλά και στην προσπάθεια που καταβάλλει η Βιβλιοθήκη μας για την προώθηση της φιλαναγνωσίας.

Ο Δήμαρχος Κρωπίας, κ. Δημήτριος Κιούσης, και οι Αντιδήμαρχοι Κοινωνικής Πολιτικής & Πολιτισμού κ. Σπύρος Κόλλιας και κα Χριστίνα Ροϊνά, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς τον κ. Charles Michael O’Connor, Δ/ντή Υπηρεσίας Περιβάλλοντος και την κα Ευδοκία Αναματερού, Ειδικό Ποιότητας Αέρα, Κλιματικής Αλλαγής @ Κοινωνικής Δέσμευσης, του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Ο Δήμαρχος κ. Δ. Κιούσης τόνισε ότι αυτή η ξεχωριστή πράξη κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς βιβλίων, συμβάλλει σημαντικά στην επίτευξη ενός από τους κύριους στόχους της Βιβλιοθήκης: «να παραμείνει και να εξελιχθεί σε μια πλούσια, σύγχρονη και δημιουργική πηγή γνώσης και δημιουργίας για τα παιδιά κυρίως, ώστε να διαπλάσει τους μελλοντικούς, ερευνητικούς αναγνώστες».