Η αποστολή βοήθειας του Δήμου Κρωπίας (Πολιτική Προστασία Δήμου Κρωπίας-ΕΟΔΚ) στο Δήμο Γορτυνίας Αρκαδίας. Επικεφαλής της αποστολής ο Δήμαρχος,  Δημήτριος Κιούσης.

Η αποστολή βοήθειας του Δήμου Κρωπίας (Πολιτική Προστασία Δήμου Κρωπίας-ΕΟΔΚ) παραδόθηκε, την Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021  στο Πνευματικό Κέντρο Δ.Ε Τροπαίων ύστερα από συνεννόηση και επικοινωνία με τον Δήμαρχο Γορτυνίας, Στάθη Κούλη. Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτριος Κιούσης.  Οδηγός του δημοτικού οχήματος ήταν ο κ.Θοδωρής Καραλέκας.

Την αποστολή υποδέχθηκαν,  ο πρόεδρος του Δ.Σ Γορτυνίας Απόστολος Αποστολόπουλος και ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πάικος Αναγνωστόπουλος,  εθελοντές και δημοτικοί υπάλληλοι.

Ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης μετέφερε την συμπαράσταση, του Δημοτικού Συμβουλίου, των πολιτών και επιχειρήσεων- που συνέβαλαν στην συγκέντρωση της βοήθειας- προς τους πολίτες της Γορτυνίας και στους πυροσβέστες που επιχειρούν. Ευχήθηκε άμεσα να τελειώσουν οι κατασβέσεις στα μέτωπα της Αρκαδίας, σε όσα μέτωπα ακόμα μαίνονται σε περιοχές της πατρίδας μας και να ελεγχθεί σύντομα η κατάσταση.