Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ  ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ  ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ :

 60 γεύματα για κατ΄οίκον διανομή!

Δήλωση Δημάρχου Κρωπίας Δημητρίου Κιούση

Στo πλαίσιo του προγράμματος Κοινωνικής Βοήθειας του Δήμου Κρωπίας  ξεκίνησε σήμερα, Δευτέρα 6 Απριλίου 2020, η διανομή 60 γευμάτων για την ενίσχυση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. 

Ο Παναθηναϊκός αναλαμβάνει την προετοιμασία των γευμάτων και ο Δήμος Κρωπίας, σε συνεργασία με τις κοινωνικές δομές, την κατ΄οίκον διανομή σε συνανθρώπους μας, που  χρήζουν βοηθείας τις δύσκολες ώρες που βιώνει ο τόπος μας. 

Αντιπροσωπεία του Δήμου Κρωπίας αποτελούμενη από την αντιδήμαρχο Κοινωνική Πολιτικής, κα Ελένη Αδάμ και την προϊσταμένη της Κοινωνικής Υπηρεσίας, κα Κάλλια Κοτζιά επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο «Γ.Καλαφάτης» της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Την αντιπροσωπεία του Δήμου υποδέχθηκε, ο πρώτος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Λεωνίδας Μπουτσικάρης και ο εμπορικός διευθυντής της κ. Μανώλης Ματσαδές.

Ο  Δήμος Κρωπίας ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ  για την αξιέπαινη κοινωνική προσφορά, την ευαισθησία και την αλληλεγγύη της!

Ο  Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Ν.Κιούσης έκανε την ακόλουθη δήλωση  :

«Είναι μια μεγάλη κοινωνική προσφορά της διοίκησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το κίνημα ενότητας και αλληλεγγύης που δημιουργείται στην ελληνική κοινωνία έχει τους πρωταγωνιστές του και στο χώρο του αθλητισμού. Στις λαμπρές σελίδες της ιστορίας του Π.Α.Ο, ανεξαρτήτως ποδοσφαιρικών προτιμήσεων, προστίθεται  και   αυτή  η προσφορά του.

 Μας συγκινεί. Μας εμπνέει».

 

———————————