Η Πολιτική Προστασία Δήμου Κρωπίας για το τέλος της αντιπυρικής περιόδου 2022: Συγχαρητήριο Μήνυμα και απόφαση για προσωρινή ετοιμότητα λόγω της παρατεταμένης ανομβρίας

Ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Ν. Κιούσης και ο αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας Θοδωρής Γ. Γρίβας συγχαίρουν θερμά όλους τους εργαζομένους πολιτικής προστασίας στο κέντρο επικοινωνίας, στα  πυροφυλάκεια και στα πυροσβεστικά μας οχήματα, τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δήμου Κρωπίας (ΕΟΔΚ), τους εθελοντές- μέλη συλλόγων οικισμών,  μεμονωμένους πολίτες, τον ΣΠΑΥ,  την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αν. Αττικής και Κρωπίας, ηγεσία και προσωπικό τους για την  φετινή πολύ επιτυχημένη συμμετοχή τους στην πρόληψη και αντιμετώπιση των πυρκαγιών. Ο δημόσιος απολογισμός της αντιπυρικής περιόδου στο Δήμο Κρωπίας, με ειδική εκδήλωση  θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών.

Τέλος, με προτροπή των μελών της Πολιτικής Προστασίας,της ΕΟΔΚ, και τη σύμφωνη γνώμη Δημάρχου Κρωπίας και αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας, ο Δήμος Κρωπίας θέτει σε συνέχιση της ετοιμότητας τις πυροσβεστικές δυνάμεις του, οχήματα και εθελοντές, λόγω της παρατεταμένης ανομβρίας και της ξήρανσης της νέας βλάστησης που έχει διαπιστωθεί σε πολλά σημεία της επικράτειάς μας.

———————————————