νεΑ προεδρεια και διοικητικα συμβουλία  στο ΝΠΔΔ «Σφηττός» και  στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Κρωπίας  – διετησ η θητεια

Οι νέες συνθέσεις των Διοικητικών Συμβουλίων του ΝΠΔΔ Σφηττός και της Κοινωφελούς Επιχείρησης υπερψηφίστηκαν, ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο Κρωπίας (23η Τακτική συνεδρίασης, 24.09.2019 αρ. αποφάσεων 172& 173) ύστερα από σχετικές υποδείξεις- προτάσεις του Δημάρχου Κρωπίας, Δημήτρη Κιούση και των δημοτικών παρατάξεων της μειοψηφίας.

ΝΠΔΔ ΣΦΗΤΤΟΣ

Στο Ν.Π.Δ.Δ. «Σφηττός» πρόεδρος ορίστηκε, ο Αντώνης Κορωνιάς και αντιπρόεδρος, η Αμαλία Γκιόκα.

Η πλήρης σύνθεση του Δ.Σ είναι: Κορωνιάς Αντώνιος  (Δημοτικός Σύμβουλος) – Πρόεδρος, Γκιόκα Αμαλία, αντιπρόεδρος (Δημοτική Σύμβουλος) με αναπληρωτή  της, τον Ντούνη Γεράσιμο (Δημοτικός Σύμβουλος), Γρινιεζάκη Δέσποινα (Δημοτική Σύμβουλος) με αναπληρωτή της, τον Κιούση Θωμά (Δημοτικός Σύμβουλος), Γκιόκα Αγγελική (Γραμ. δημότισσα) με αναπληρώτριά της, την Αδάμ – Παπαμιχάλη Ελένη (δημότισσα), Ιωακειμίδου Αντωνία (δημότισσα) με αναπληρώτριά της, την Σταθάκη Γεωργία (δημότισσα), Χαραλαμποπούλου-Γκίκα Αγγελική (δημότισσα) με αναπληρώτρια της, την Γαλάνη – Νουχάκη Πετρούλα (δημότισσα), Μουράτογλου Αλεξάνδρα (δημότισσα) με αναπληρώτριά της, την Μαυρομάτη Μαρία (δημότισσα),Τσόγκας Φώτιος (δημότης) με αναπληρωτή του, τον Λουκά Νικόλαο, Λεβαντέζος  Ευστράτιος (δημότης) με αναπληρώτριά του, την Μινακούλη Αικατερίνη (δημότισσα),Τσάκος Παναγιώτης  (δημότης)  με αναπληρώτριά  του,  την Θηβαίου Δανάη (Δημοτική Σύμβουλος), Κούκιος Κων/νος   (δημότης) με αναπληρωτή  του, τον  Γκίκα Ισίδωρο (Δημοτικός Σύμβουλος), Κουντούρη Αφροδίτη  (Δημοτική Σύμβουλος)  με αναπληρώτριά  της, την Μυρίντζου  Νικολέτα (δημότισσα), Καρδαμίτση Ελευθερία (δημότισσα) με αναπληρωτή  της  τον, Ρεμπάπη  Ευάγγελο (Δημοτικός Σύμβουλος), Παπαευθυμίου Ιωάννης (Δημοτικός Σύμβουλος) με αναπληρωτή του, τον Κωνστάντο Ανδρέα (δημότης), Χριστίνα Αγγελή (εκπρόσωπος εργαζομένων) με αναπληρώτριά της, την Ευαγγελία θεοχάρη.

 Δήλωση προέδρου Δ.Σ ΝΠΔΔ Σφηττός Αντώνη Κορωνιά: « Συνεχίζουμε με νέες δυνάμεις το έργο του Ν.Π. Σφηττός. Εύχομαι καλή συνεργασία σε όλα τα μέλη του νέου Δ.Σ προκειμένου να ενισχύσουμε τα τμήματα του Νομικού Προσώπου και  να υλοποιήσουμε τις κατάλληλες  πολιτικές που απαιτούν οι πολίτες του Δήμου μας».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΚΟΡΩΝΙΑΣ ΕΠ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ: Ελεύθερος Επαγγελματίας – Πρόεδρος του Δ.Σ του ΝΠΔΔ Σφηττός, π. Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, δημοτικός σύμβουλος

Γεννήθηκε το 1961 στο Κορωπί όπου και κατοικεί μόνιμα. Είναι παντρεμένος με την Αναστασία Λέκκα και πατέρας δύο παιδιών.Eίναι ελεύθερος επαγγελματίας Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Κορωπίου.Έχει εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό « Koρωπί- Νέο Ξεκίνημα» το 2006. Επανεξελέγη στις δημοτικές εκλογές του 2010 με την πλειοψηφούσα παράταξη «Κορωπί-Νέο Ξεκίνημα». Διετέλεσε Πρόεδρος του νέου Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Δήμου Κρωπίας «Σφηττός» τη διετία 2011-2012. Στις δημοτικές εκλογές του 2014 και του 2019 εξελέγη ξανά δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας. Ανέλαβε αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος την περίοδο 2014-2017. Είναι πρόεδρος του Δ.Σ του ΝΠΔΔ Σφηττός από το 2017.

 

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΡΩΠΙΑΣ (ΚΕΔΚ)

Στην ΚΕΔΚ, πρόεδρος είναι ο δημοτικός σύμβουλος, Κωνσταντίνος Κωνσταντάρας, και αντιπρόεδρος,  ο δημοτικός σύμβουλος, Σταμάτης Ντούνης. Τακτικά μέλη είναι : Γρινιεζάκη Δέσποινα, Λουκά Νεφέλη, Κώστας Κιούσης, Παναγιώτης Τσιμπικτσιόγλου, Αγγελική Μαρκαντώνη-Ντούνη (ως εκπρόσωπος κοινωνικού φορέα της περιοχής).Αναπληρωματικά μέλη: Θεοχάρη –Μπούτση Γεωργία, Δήμας Αθανάσιος, Γκοτζαμάνης Λάμπρος, Μιχαιρίνας Θεοφάνης, Θηβαίου Δανάη, Καμνή Αικατερίνη.

Δήλωση του προέδρου του Δ.Σ. της ΚΕΔΚ,  Κ. Κωνσταντάρα: «Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον Δήμαρχο κ.Δ.Κιούση και όλους τους συναδέλφους, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, για την εμπιστοσύνη τους να συνεχίσω να είμαι στο «τιμόνι» της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας. Τους τελευταίους έξι μήνες που ανέλαβα κάναμε πολύ δουλειά σε όλους τους τομείς της επιχείρησης με αποκορύφωμα τα άκρως επιτυχημένα καλοκαιρινά camp δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά ετών 5-12 σε Κορωπί, Αγία Μαρίνα και Καρελλά. Δεσμεύομαι ότι θα συνεχιστεί η σκληρή δουλειά, με λίγα λόγια και πολλές πράξεις ουσίας, ώστε να αναπτύξουμε περαιτέρω τις δομές (ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ, ΚΗΦΗ, Βοήθεια στο σπίτι) της Κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου μας. Σκοπός μας είναι να είμαστε αποτελεσματικοί, ουσιαστικοί και να παραδώσουμε μια επιχείρηση κόσμημα. Έχουμε κάνει πολλά, μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα!».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ: Πολιτικός Επιστήμονας, Ιστορικός ερευνητής-συγγραφέας, Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κρωπίας

Είναι Πολιτικός Επιστήμονας (Πανεπιστήμιο Κρήτης Ρέθυμνο), Ιστορικός Ερευνητής – συγγραφέας, έχει συγγράψει και εκδώσει 5 ιστορικά βιβλία. Το 2017 υπήρξε αναλυτής της επικαιρότητας στον τηλεοπτικό σταθμό SBC, κάνει μεταπτυχιακό(ΜΒΑ) στη Νεότερη Ελληνική & Ευρωπαϊκή ιστορία στο Neapolis University of Pafos, ενώ έχει παρακολουθήσει και σεμινάρια Δημόσιας Διοίκησης. Από το  2014 είναι δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας. Από τον Ιανουάριο του 2019 είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κρωπίας(ΚΕΔΚ). Επανεξελέγη πρόεδρος της ΚΕΔΚ από το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, στις 24 Σεπτεμβρίου 2019.