𝝤 𝝙ή𝝻𝝾ς 𝝟𝞀𝞈𝝿ί𝝰ς 𝝹𝝾𝝼𝞃ά 𝞂𝞃𝝾𝞄ς 𝝻𝝰𝝷𝝶𝞃ές :

𝚫𝚰𝚨𝚫𝚰𝚱𝚻𝚼𝚨𝚱𝚶 𝚺𝚬𝚳𝚰𝚴𝚨𝚸𝚰𝚶 𝚺𝚼𝚳𝚷𝚲𝚮𝚸𝛀𝚺𝚮𝚺

𝚳𝚮𝚾𝚨𝚴𝚶𝚪𝚸𝚨𝚽𝚰𝚱𝚶𝚼

Τα σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την 𝚷έ𝛍𝛑𝛕𝛈 𝟒 𝚰𝛐𝛖𝛌ί𝛐𝛖 𝟐𝟎𝟐𝟒, μέσω 𝐙𝐨𝐨𝐦 και απευθύνεται σε μαθητές Λυκείου και στους γονείς μαθητών που επιθυμούν περαιτέρω ενημέρωση για τις σχολές του μηχανογραφικού.

Αναλυτικά:

  • 10:30-12:30

Σχολές Μηχανογραφικού 1ου και 4ου Επιστημονικού Πεδίου.

  • 13:00-15:00

Σχολές Μηχανογραφικού 2ου και 3ου Επιστημονικού Πεδίου.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει τις εξής θεματικές ενότητες:

  • Η φιλοσοφία ενός σωστού μηχανογραφικού – Ελάχιστη βάση εισαγωγής
  • Παρουσίαση σχολών ανά επιστημονικό πεδίο
  • Στρατιωτικές σχολές – Σώματα ασφαλείας – Μηχανογραφικό Κύπρου

Εισηγητής:

Ο κ. Κούρτης Γιάννης, Σύμβουλος Σπουδών και μέλος της επιστημονικής συγγραφικής ομάδας του βιβλίου «Πάμε Πανεπιστήμιο».

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ ΖΟΟΜ

Προκειμένου να το παρακολουθήσουν γονείς και μαθητές μέσω της πλατφόρμας θα πρέπει:

  1. Να έχουν εγκατεστημένη την εφαρμογή του Zoom στη συσκευή που θα χρησιμοποιήσουν.
  2. Να συνδεθούν λίγα λεπτά πριν την καθορισμένη ώρα κάθε σεμιναρίου κάνοντας κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο, ώστε να μεταφερθούν αυτόματα στην αίθουσα αναμονής:

https://us02web.zoom.us/j/3838926492

Σημαντικές παρατηρήσεις σχετικά με το Zoom:

  • Για την καλύτερη δυνατή εμπειρία προτείνουμε χρήση laptop ή σταθερού υπολογιστή.
  • Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιμο laptop ή προσωπικός υπολογιστής, οι συμμετέχοντες μπορούν να συνδεθούν και από κινητό τηλέφωνο ή tablet, με μία σχετική δυσκολία παρακολούθησης των διαφανειών της παρουσίασης του εισηγητή.

 

O Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης σε δήλωσή του επισημαίνει : «Φέτος για τέταρτη συνεχή χρονιά ο Δήμος μας στηρίζει τους αποφοίτους των λυκείων ώστε μετά τις πανελλήνιες εξετάσεις να βοηθηθούν στη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου. Μια επιτυχημένη συμπλήρωση του μηχανογραφικού φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα σε κάθε μαθητή που προσδοκά να ενταχθεί στην ανώτατη εκπαίδευση. Είναι μια πρωτοβουλία του 𝚨𝛎𝛕𝛊𝛅𝛈𝛍ά𝛒𝛘𝛐𝛖 𝚶𝛊𝛋𝛐𝛎𝛐𝛍𝛊𝛋ώ𝛎𝚫𝛊𝛐ί𝛋𝛈𝛔𝛈ς 𝛋𝛂𝛊 𝚷𝛒𝛐έ𝛅𝛒𝛐𝛖 𝛕𝛈ς 𝚫.𝚬 𝚷𝛂𝛊𝛅𝛆ί𝛂ς 𝚳ά𝛋𝛈 𝚱𝛊𝛐ύ𝛔𝛈 που και στον τομέα αυτό έχει μεγάλη συνεισφορά.Ευχόμαστε στα παιδιά να έχουν καλή επιτυχία στην εισαγωγή τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Για τις προσπάθειες που έκαναν όλα αυτά τα χρόνια και να συγχαρούμε και τους γονείς που στήριξαν τα παιδιά σ΄ αυτή την μεγάλη προσπάθεια αλλά και τους εκπαιδευτικούς που έκαναν σημαντικό έργο.Και τους υπενθυμίζω ότι όλοι οι απόφοιτοι των δημόσιων σχολείων θα έχουν μια εξαιρετική εκδήλωση την 𝚷𝛂𝛒𝛂𝛔𝛋𝛆𝛖ή 𝟔 𝚺𝛆𝛑𝛕𝛆𝛍𝛃𝛒ί𝛐𝛖 για την επιτυχία τους και την εισαγωγή τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Καλή επιτυχία παιδιά».