Ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης μετά το πέρας των τελετών Αγιασμού στα σχολεία του Κορωπίου απέστειλε, το ακόλουθο μήνυμα για την νέα σχολική χρονιά προς μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς :

«Εύχομαι η νέα σχολική χρονιά να είναι δημιουργική, ήρεμη και να μην διαταραχθεί  άλλο από την εξέλιξη της πανδημίας. Οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και οι γονείς αρμονικά να συνεργαστούν και να διατηρηθεί το πολύ καλό κλίμα που έχουμε κατακτήσει με κόπο, αγάπη και σύνεση. Οι σχολικές μας επιτροπές  είναι,  πολύ ενεργές και συνεργατικές με την εκπαιδευτική,  μαθητική και  γονεϊκή  κοινότητα. Στηρίζουν τον καθημερινό αγώνα για μια καλύτερη Παιδεία, για μια ασφαλή, υγειονομικά, λειτουργία των σχολείων μας, χωρίς άγχη και αγωνίες. Συνεχίζουμε στο ίδιο πλαίσιο συνεργασίας και συνεννόησης και απολύτως  αφοσιωμένοι στην αποστολή μας: Να διατηρούμε, τα δημόσια  σχολεία μας, λειτουργικά  για όλους τους μαθητές και τις ανάγκες τους, στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, καθαρά και ασφαλή. Να βελτιώνουμε συνεχώς χώρους και εξοπλισμούς. Να προγραμματίζουμε και να κατασκευάζουμε νέα σχολικά κτίρια, επεκτάσεις κτιριακών εγκαταστάσεων, ενεργειακές αναβαθμίσεις, κατασκευές/ ανακαινίσεις  τουαλετών και προαυλίων χώρων. Καλή σχολική χρονιά! Υγεία σε όλη τη σχολική κοινότητα!».

————————

Ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης μαζί με τον αντιδήμαρχο Ανδρέα Ντούνη συμμετείχαν, στις τελετές αγιασμού, στο 3ο ΓΕΛ, στο 1ο ΓΕΛ, 1ο Γυμνάσιο,  1ο Δημοτικό Σχολείο Κορωπίου.