Συνέχιση των πολιτιστικών εκδηλώσεων  Δήμο Κρωπίας από 19 έως 30 Σεπτεμβρίου 2020 με την αυστηρή τήρηση των μέτρων δημόσιας υγείας που ισχύουν (αν δεν υπάρξει ειδοποίηση ματαίωσης λόγω και επιπλέον περιοριστικών μέτρων )

 

Η επιτυχημένη συνδιοργάνωση των πρώτων πολιτιστικών εκδηλώσεων της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Κρωπίας από 7 Σεπτεμβρίου 2020 με την αυστηρή τήρηση των μέτρων δημόσιας υγείας οδήγησε τον  Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη και την αρμόδια Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Ελένη Δουνδουλάκη σε αποδοχή της πρότασης του Δημάρχου Κρωπίας, Δημητρίου Κιούση (09.09.2020)για συνέχιση των εκδηλώσεων. Τους ευχαριστούμε και πάλι.

Το συνεχιζόμενο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων περιλαμβάνει 1 θεατρική παράσταση και δύο μουσικές συναυλίες.

Οι ονομαστικές προσκλήσεις συμμετοχής στις εκδηλώσεις απευθύνονται σε κατοίκους του Δήμου Κρωπίας (προϋπόθεση: αποδεικτικά ταυτότητας και κατοικίας λογ.νερού ή ηλεκτρικής ενέργειας), θα διανέμονται από τις 19:30 (την ημέρα πραγματοποίησης κάθε εκδήλωσης), στη κύρια είσοδο στο ανοιχτό θέατρο της πλ.Δεξαμενής έως την ώρα έναρξης 20:30.

Η χρήση μάσκας προστασίας είναι υποχρεωτική και ισχύουν αυστηροί περιορισμοί χωρητικότητας, θερμομέτρηση και τήρηση κοινωνικών αποστάσεων.

 

Το πρόγραμμα από 19 Σεπτεμβρίου έως 30 Σεπτεμβρίου 2020:

 

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020, 20:30 : Η παράσταση «Μαρίκα Κοτοπούλη, το αγρίμι»  με την Δήμητρα Παπαδήμα. Μαζί της η Σταυρούλα Ζάμπρα. Η  σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Μποσταντζόγλου. ΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ, Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Πλ. Δεξαμενής (συνδιοργάνωση με Περιφέρεια Αττικής)

 

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020, 20:30 : Μουσική συναυλία με την  Παυλίνα Βουλγαράκη, ΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ, Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Πλ. Δεξαμενής (συνδιοργάνωση με Περιφέρεια Αττικής)

 

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020, 20:30 :  Μουσική συναυλία της Όλγας Βενέτη,  ΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ, Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Πλ. Δεξαμενής (συνδιοργάνωση με Περιφέρεια Αττικής)