ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ           

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ  ΚΡΩΠΙΑΣ

 

                         ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ (ΤΕΒΑ)

 

Την Δευτέρα 14/12/2020 από τις 09:00 π.μ. έως τις 14:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η  διανομή τροφίμων και ειδών προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας ΤΕΒΑ του Ε.Π «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους» (ΤΕΒΑ/FEAD).Η διανομή θα γίνει στο χώρο του 3ου δημοτικού Σχολείου Κρωπίας μετά από προγραμματισμένα ραντεβού.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα ενημερωθούν  τηλεφωνικά για την ώρα και το σημείο διανομής . Για την παραλαβή των προϊόντων  θα πρέπει να έχουν μαζί τους την ταυτότητα  και  έγγραφο πιστοποίησης του ΑΜΚΑ τους.

Παραλαβή από τρίτο άτομο γίνεται μόνο με εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής. Εξαίρεση αποτελούν τα άτομα που ανήκουν  στις ευπαθείς ομάδες υγείας (άνω των 65 ετών ή κάτω των 65 ετών με υποκείμενο νόσημα), για τους οποίους μπορεί να παραλάβει τρίτος, με την  κατάθεση φωτοαντίγραφου αστυνομικής ταυτότητας και εξουσιοδότησης όπου θα αναγράφετε το ΑΜΚΑ ή το ΑΦΜ  (χωρίς το γνήσιο της υπογραφής του ενδιαφερομένου) με την επίδειξη  αστυνομικής  ταυτότητας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ ΩΦΕΙΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ  ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ.