Αγαπητοί κύριοι και κυρίες,

Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 το απόγευμα, η πόλη του Κορωπίου θα φωτίσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πλατεία Κορωπίου, όπου θα υπάρχουν εργαστήρια για παιδιά καθώς και ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Αμέσως μετά το άναμμα του δένδρου, περί ώρα 7:15 μ.μ., θα οργανωθεί μία «Αλυσίδα Αγάπης και Αλληλεγγύης». Δηλαδή μία ανθρώπινη αλυσίδα από παιδιά και ενήλικες στην κεντρική λεωφόρο . Όλοι όσοι συμμετέχουν καλούνται να φέρουν ένα κουτί γάλα εβαπορέ και με αυτά τα γάλατα θα δημιουργηθεί ένα άλλο «δένδρο», το δέντρο κοινωνικής αλληλεγγύης από γάλατα. Το δένδρο αυτό θα αποσυναρμολογηθεί το ίδιο βράδυ και τα κουτιά γάλακτος θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Κρωπίας.

Σας ζητούμε να λάβετε μέρος σε αυτή την δραστηριότητα, η επιτυχία της οποίας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από τη συμμετοχή σας. Θα χρειαστούν εθελοντές τόσο στην υλοποίηση της ανθρώπινης αλυσίδας όσο και στην συλλογή των κουτιών γάλακτος και σχηματοποίησης του δένδρου.

Ώρες βοήθειας 18:00 – 21:00 μ.μ.

Επειδή η περίοδος των Χριστουγέννων είναι πάντοτε ιδιαίτερη για όλους, όπως επίσης και η χαρά της προσφοράς, ευελπιστούμε ότι θα ανταποκριθείτε θετικά στην πρότασή μας και σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για την πρόθεση συμμετοχής σας καθώς και για τις δικές σας ιδέες.

Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής, τηλεφωνήστε στην αντιπρόεδρο του Δ.Σ του ΝΠΔΔ Σφηττός, δημοτική σύμβουλο, Aμαλία Γκιόκα στο 6932 371 950 ή στείλτε στο amaliagioka@yahoo.gr

Επιτροπή πολιτιστικών εκδηλώσεων

 Ν.Π.Δ.Δ. Σφηττός & Δήμου Κρωπίας