Η μεγάλη βραδιά της Jazz στα “Σφήττεια 2021”, Κυριακή 11 Ιουλίου 2021, 21:00, Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο πλ.Δεξαμενής Κορωπί

Ελεύθερη είσοδος με δελτία προτεραιότητας από τις 20:00 και έως 10΄λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης. Υποχρεωτική μάσκα προστασίας για όλους σε όλους τους χώρους.

 

Στις 11 Ιουλίου, ημέρα Κυριακή, στις 9 το βράδυ, στο ανοιχτό Δημοτικό θέατρο πλ.Δεξαμενής, στο Κορωπί,  επανέρχεται το αγαπημένο, στους διοργανωτές των «Σφηττείων» και στο κοινό του Δήμου μας, μουσικό είδος της Jazz, με τους, Μode plagal, «Δημήτρης Παπαδόπουλος Τrio: Παναγιώτης Κωστόπουλος, Γιάννης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Παπαδόπουλος»και «Χάρης Λαμπράκης  Τrio: Δημήτρης Θεοχάρης, Νίκος Σιδηροκαστρίτης,  Χάρης Λαμπράκης», από τα κορυφαία ονόματα του χώρου.

 

Οδηγίες : Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο πλ.Δεξαμενής ακολουθώντας τις βασικές οδηγίες υγειονομικών μέτρων του Υπ.Πολιτισμού και των διοργανωτών: Ελεύθερη είσοδος με περιορισμό χωρητικότητας–αποφυγή συνωστισμού (αντιστοιχεί σε 600 άτομα καθήμενους), με δελτία προτεραιότητας από τις 20:00 και μετά, στην είσοδο του θεάτρου, με υποχρεωτική μάσκα προστασίας για όλους,  και σε όλους τους χώρους, υποχρεωτική θερμομέτρηση, διάθεση αντισηπτικού διαλύματος 70%, χωρίς διαλείμματα. Η προσέλευση και τακτοποίηση στο χώρο πρέπει να έχει ολοκληρωθεί 10 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της παράστασης. Παρακαλούμε για την αυστηρή τήρηση των οδηγιών.

 

———————————