ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Κοινωφελής  Επιχείρηση Δήμου Κρωπίας στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων και στη διοργάνωση της 6ης εθελοντικής αιμοδοσίας

Με συγκίνηση χαράς και ελπίδας μέλη του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Δήμου Κρωπίας (ΚΗΦΗ) υποδέχθηκαν την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων (1η Οκτωβρίου 2022) με ένα γεύμα προσφορά της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κρωπίας στην  πλατεία της Δεξαμενής στο Κορωπί. Ο πρόεδρος του Δ.Σ της ΚΕΔΚ, δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Κορωνιάς, ο διευθυντής της δομής Νέστορας Αποστολόπουλος και οι εργαζόμενοι στο ΚΗΦΗ ευχήθηκαν στους εορτάζοντες-μέλη του ΚΗΦΗ υγεία, περισσότερες ευκαιρίες, ξεκούρασης, φροντίδας και κυρίως κοινωνικής επαφής με αγαπημένα μέλη των οικογενειών τους. Το ΚΗΦΗ και το προσωπικό θα είναι πάντα συμπαραστάτες τους!

Με επιτυχία διοργανώθηκε, επίσης,  η 6η εθελοντική αιμοδοσία της ΚΕΔΚ σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό με το απλό και κατανοητό μήνυμα- σύνθημα «Δώσε Αίμα και Σώσε μια Ζωή» την, Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 από τις 14:00 έως τις 18:00.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΚ, Αντώνης Κορωνιάς, ευχαριστεί θερμά όσους και όσες συμμετείχαν σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες για την Ελληνική Αιμοδοσία. Το αίμα που έδωσαν είναι τιμή για την πόλη μας τόνισε. Η ΚΕΔΚ είναι πάντα στο πλευρό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στο πλευρό του οργανωμένου εθελοντικού κινήματος.