Πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019, η καθιερωμένη εορτή των Χριστουγέννων στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ Κορωπίου) με την παρουσία των παιδιών της έκτης τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κορωπίου. Τα παιδιά τραγούδησαν τα παραδοσιακά κάλαντα και άλλα τραγούδια των Χριστουγέννων, παρουσία του Δημάρχου  Κρωπίας, Δημήτριου Κιούση,  του Προέδρου της ΚΕΔΚ, Κωνσταντίνου Κωνσταντάρα, των αντιδημάρχων,  Οικονομικών-Διοίκησης, Ανδρέα Ντούνη, Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Αδάμ, του αντιπροέδρου της ΚΕΔΚ και δημοτικού συμβούλου, Σταμάτη Ντούνη, και του  δημοτικού συμβούλου, Κώστα Κιούση.

Ο Δήμαρχος Κρωπίας χαιρέτησε τα μέλη του ΚΗΦΗ και ευχαρίστησε θερμά  τα παιδιά του 3ου  Δημοτικού Σχολείου και τη διεύθυνσή του που όλα αυτά τα χρόνια το έχει καθιερώσει να επισκέπτονται την κοινωνική αυτή δομή και φέρνουν κοντά ηλικιωμένους και παιδιά ως μια κανονικότηταπου οφείλουμε όλοι να προάγουμε. Όλες οι ηλικιακές ομάδες της ελληνικής κοινωνίας πρέπει να επικοινωνούν και να αλληλοεπηρεάζονται δημιουργικά με ενότητα ώστε η Ελλάδα να γίνει ισχυρή με κοινωνική  συνοχή.

Ο κ. Κιούσης τόνισε επίσης, «πως ο Δήμος είναι πάντα δίπλα στις κοινωνικές δομές και φροντίζει για την εύρυθμη λειτουργία τους». Ο κ.Κωνσταντάρας ως πρόεδρος, εκ μέρους του Δ.Σ της ΚΕΔΚ, ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και ιδιαίτερα τα παιδιά που τραγούδησαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα με τη συνοδεία αρμονίου. Έκλεισε τον σύντομο χαιρετισμό του, με τη διαβεβαίωση ότι πάντοτε θα εργάζεται για την περαιτέρω ανάπτυξη και ενίσχυση των δομών και των πολιτιστικών δραστηριοτήτων εντός αυτών.