Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Ώρα 21:00

Δημοτικό Θέατρο Δεξαμενής Κορωπίου

«Δημοτική Αθηναϊκή Χορωδία & Μαντολινάτα Εξαρχείων – Νεαπόλεως» :

 

Μία μοναδική μουσική έκφραση, δημιούργημα κορυφαίων Κωνσταντινουπολιτών και Σμυρναίων δημιουργών, με ευρύτατες μουσικές σπουδές στην Βιέννη, Μόναχο, Παρίσι, Φλωρεντία.

Διαχειρίζεται ειδικά αφιερώματα σε μεγάλους δημιουργούς συνθέτες, στιχουργούς και εκτελεστές, αναδεικνύοντας παράλληλα και την πολιτιστική ταυτότητα του τόπου καταγωγής των δημιουργών.

Μία συναυλία-αφιέρωμα στον Σμυρνιό συνθέτη Μιχάλη Σουγιούλ, με εκλεκτούς τραγουδιστές και μουσικούς,

στο Ανοιχτό Θέατρο της Δεξαμενής Κορωπίου!

 

Συμμετέχουν : Μπάμπης Τσέρτος, Ειρήνη Τουμπάκη, Νατάσα Χριστοφιλάκη, Ελεωνόρα Ζαχαριά και η Ορχήστρα Εστουδιαντίνα

 

Ισχύουν τα νέα υγειονομικά μέτρα κατά της πανδημίας, σύμφωνα με την νέα ΚΥΑ 13.09.2021 και το έγγραφο ΥΠΠΟΑ14.09.2021 Α.Π 434719, όπως ειδικά ορίζει για μικτούς ανοιχτούς υπαίθριους χώρους, με περιορισμούς χωρητικότητας (600 άτομα καθήμενοι για το Θέατρο Δεξαμενής Κορωπίου), υποχρεωτική μάσκα προστασίας υψηλής αποτελεσματικότητας καθ’όλη την διάρκεια της παράστασης κ.α.

 

  • ΘατηρηθείησειράπροτεραιότηταςμιαώραπριντηνέναρξητηςπαράστασηςγιατουςκατοίκουςτουΔήμουΚρωπίαςκαιανυπάρξειδιαθεσιμότητα θέσεων τότε θα επιτραπεί η είσοδος και σε μη κατοίκους/επισκέπτες του Δήμου μας.

 

  • Ως αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας στο Δήμο Κρωπίας, θα ληφθούν υπόψη αντίγραφα (και σε ηλεκτρονική μορφή) λογαριασμών ρεύματος/ τηλεφωνίας ή έγγραφο της οικείας εφορίας, που θα επιδεικνύονται μόνο σε ό,τι αφορά την αναγραφή των απαραίτητων στοιχείων (ονοματεπώνυμο/διεύθυνση).