Νέα ενημέρωση  Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 11:40 : Ακύρωση της θεατρικής παράστασης στο Δήμο Κρωπίας

Oριστική είναι πλέον η ματαίωση της θεατρικής παράστασης “Μαρίκα ΚοτοπούληΤο αγρίμι” που είχε προγραμματιστεί για σήμερα Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στο ανοιχτό θέατρο της πλ. Δεξαμενής στο Κορωπί, σύμφωνα με νέα απόφαση των παραγωγών-συντελεστών της παράστασης και τη σύμφωνη γνώμη των συνδιοργανωτών.

Ήταν μια εκδήλωση προσφοράς της Περιφέρειας Αττικής για το Δήμο Κρωπίας στο πλαίσιο στήριξης των ανθρώπων του Πολιτισμού και της κάλυψης των πολιτιστικών αναγκών της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης.

 Ο Δήμος Κρωπίας ευχαριστεί την Περιφέρεια Αττικής για όσες εκδηλώσεις είχαν προγραμματιστεί και για όσες πραγματοποιήθηκαν. Ήταν η πρώτη φορά που η Περιφέρεια Αττικής χορήγησε δωρεάν πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Δήμο μας.

Η μάχη ενάντια στην πανδημία του κορωνοιού είναι συνεχής και δύσκολη. Απαιτεί υπομονή και επιμονή. Δεν πρόκειται να κάμψει το ηθικό της κοινωνίας μας. Με αυστηρή τήρηση των μέτρων που έχουν ανακοινωθεί για την Αττική και όσα άλλα πρέπει να εφαρμοστούν μπορούμε να σταματήσουμε την εξάπλωση του ιού που δημιουργεί μεγάλα προβλήματα υγείας και απειλεί την κοινωνική και οικονομική ζωή της Περιφέρειάς μας