Νέα σελίδα για τον αθλητισμό στα Μεσόγεια. Ανακαινίζονται και εντάσσονται για χρήση του ΟΑΚΑ και των πολιτών οι Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις στην Παιανία.  

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις στην Παιανία, δήλωσε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι βήμα-βήμα να αξιοποιηθεί ο πλούτος των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Επεσήμανε ότι μέχρι το τέλος του έτους θα παραδοθούν δύο υπερσύγχρονα προπονητήρια υψηλών προδιαγραφών για ολυμπιακά αθλήματα που θα αναβαθμίσουν αισθητά την ποιότητα του αθλητισμού ενώ παράλληλα στις εγκαταστάσεις δημιουργούνται χώροι άθλησης και πολιτισμού για τους κατοίκους της περιοχής της ανατολικής Αττικής.

Τον πρωθυπουργό συνόδευσαν  ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χρδαλιάς, η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη, οι βουλευτής Γιώργος Βλάχος και Στέλιος Πέτσας,  ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτριος Κιούσης, ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης ενώ την ενημέρωση στις εγκαταστάσεις  έκανε ο Κωνσταντίνος Χαλιορής, Συντονιστής – Γενικός Διευθυντής του ΟΑΚΑ.