Ξεκίνησε ο ψηφιακός διαγωνισμός ζωγραφικής σχολείων του  Δήμου Κρωπίας

Δηλώστε την προτίμησή σας έως 05 Μαΐου 2023

 

 

Ο Δήμος Κρωπίας στο πλαίσιο της δημοτικής πλατφόρμας Followgreen διοργάνωσε για τη σχολική χρονιά 2022 – 2023, την εικαστική δράση με τίτλο ‘’Ζωή χωρίς πλαστικό’’.

Η δράση αποσκοπεί στο να αναδείξει τις επιπτώσεις της υπέρμετρης χρήσης πλαστικού και τα πλεονεκτήματα της χρήσης οικολογικών υλικών, να ευαισθητοποιήσει μικρούς και μεγάλους απέναντι στην οικολογική καταστροφή του πλανήτη και να πυροδοτήσει την καλλιτεχνική και δημιουργική υπόσταση των συμμετεχόντων. Στόχος είναι να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα της «συνήθειας»!

Όλα τα έργα αναρτήθηκαν στην ψηφιακή πλατφόρμα Followgreen Δήμου Κρωπίας και μπορείτε να τα δείτε στο Link: followgreen.gr/koropi/vote

Σας καλούμε όλους και ιδιαίτερα τους γονείς,vα στηρίξουν την προσπάθεια των δημιουργών, δηλώνοντας την προτίμησή τους στα έργα μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας.

  • Κάθε χρήστης μπορεί να ψηφίσει ως και 3 φορές
  • Κάθε ψήφος αντιστοιχεί σε 1 πόντο επιβράβευσης

Οι δημιουργίες θα προβάλλονται στην πλατφόρμα και μπορείτε να αποτυπώσετε τις επιλογές σας έως τις 05 Μαΐου 2023 και ώρα 12.00π.μ. 

Τα αποτελέσματα εμφανίζονται στο τέλος και μπορεί να τα δει κάποιος αφού ψηφίσει. Τα σχολεία και τα ονόματα των μαθητών που συμμετέχουν, παραμένουν απόρρητα.