Όλοι Μαζί Μπορούμε στο Δήμο Κρωπίας

Χριστούγεννα του 2022

 

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου του 2022, πολίτες του Δήμου μας ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και της Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Κρωπίας προσέφεραν  δώρα για τα παιδιά, μέλη ευάλωτων οικογενειών του Δήμου μας.

Στη λήξη της δράσης, ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Σπυρίδων Κόλλιας, η προϊσταμένη της Υπηρεσίας καΚάλια Κοτζιά και η εθελόντρια του Όλοι Μαζί Μπορούμε,  καΚατερίνα Βάις συναντήθηκαν με προσωπικό της δημοτικής υπηρεσίας και των κοινωνικών δομών ,  καΜαρίνα Χάλαρη, καΑναστασία Μιχαιρίνα, καΑντιγόνη Γρίβα που υποστήριξαν τη δράση.

Ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης δήλωσε:«Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας για την ανταπόκρισή τους. Είναι συγκινητική κάθε προσφορά που απευθύνετε σε παιδιά και μάλιστα ευάλωτων οικογενειών. Ευχαριστούμε το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ για τη συνεχή, επαναλαμβανόμενη πρωτοβουλία συντονισμού δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης και φυσικά το προσωπικό μας που υποστήριξε τη δράση. Εύχομαι, καλά Χριστούγεννα στα παιδιά μας!»

 

————————————