Μια σημαντική στιγμή για τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κρωπίας καταγράφηκε την περασμένη Τετάρτη 10 Μαΐου 2023. Οι 6 υπάλληλοι που εργάζονταν με ετήσιες συμβάσεις εδώ και πολλά χρόνια στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης «Βοήθεια στο Σπίτι» εντάχθηκαν ως τακτικό προσωπικό μέσω διαγωνιστικής διαδικασίας ΑΣΕΠ (Προκήρυξη 4Κ/2020) στο Δήμο Κρωπίας.

Ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης όρκισε τους 6 υπαλλήλους σε μια λιτή και συγκινητική τελετή στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και απεύθυνε θερμό χαιρετισμό. Ευχήθηκε, σε ένα πανηγυρικό κλίμα,  να είναι καλορίζικοι,  να υπηρετήσουν με τον ίδιο ζήλο στις μόνιμες πλέον θέσεις που γνωρίζουν καλά και έχουν κατοχυρωθεί στο Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβαν, η προϊσταμένη Ανθρώπινου Δυναμικού, κα Τιτίνα Αργύρη, η προϊσταμένη των Κοινωνικών Υπηρεσιών κα Κάλια Κοτζιά, και η Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών κα Ελένη Υφαντή.

Ο Δήμαρχος Κρωπίας έκλεισε την τελετή ορκωμοσίας με την υπενθύμιση ότι προέχει πάντα το συμφέρον των δημοτών, η εξυπηρέτηση του δημότη ειδικά των ευπαθών ομάδων που προβλέπει το πρόγραμμα ώστε να συμβάλλουμε σε μια καλύτερη διαβίωση.