Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΟΧΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ-ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΡΩΠΙΑΣ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΗ ΤΗΡΗΣΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ


Ο Δήμος Κρωπίας ενημερώνει ότι σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικών δεν θα πραγματοποιηθούν οι παρελάσεις για τον εορτασμό της επετείου του ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού COVID – 19.
Την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί η τέλεση δοξολογίας και η επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις και η κατάθεση στεφάνου, η οποία θα πραγματοποιηθεί με περιορισμένο αριθμό ατόμων για λόγους δημόσιας υγείας και υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων.
Η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 έχει ιδιαίτερη αξία για τη χώρα μας, υπενθυμίζοντας την αντίσταση της πατρίδας μας ενάντια στον φασισμό και τον ναζισμό και τους αγώνες των λαών για τη δημοκρατία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Η ματαίωση των παρελάσεων, ουδόλως απαξιώνει και μειώνει τις οφειλόμενες τιμές στους αγωνιστές, ήρωες της Εποποιίας του 1940. Ως ένδειξη ελάχιστου φόρου τιμής ας αναρτήσουμε όλοι την ελληνική σημαία.

Επισυνάπτεται το φετινό πρόγραμμα της 28ης Οκτωβρίου 2020:
28 Οκτωβρίου 2020 (Τετάρτη)

– Εωθινό (Θούρια και Εμβατήρια)
Ώρα : 08:00
– Επίσημη Δοξολογία στον Ι. Ν. Αναλήψεως Κυρίου
Ώρα : 10:30
– Επιμνημόσυνη Δέηση (Ηρώο Πλατείας Αναλήψεως)
Ώρα : 11:00
– Κατάθεση Στεφάνων
Ώρα : 11:15
——————