Πρώτη ημέρα λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Κορωπίου ως εμβολιαστικό κέντρο

Θερμή ευχαριστήρια επιστολή του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας προς το Δήμαρχο Κρωπίας. Επίσκεψη του αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Υγείας,  Σπύρου Κόλλια

 

Η πρώτη ημέρα λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Κορωπίου ως εμβολιαστικό κέντρο, σήμερα, Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021, συνδυάστηκε με την θερμή ευχαριστήρια επιστολή του Διευθυντή του κ.Γεωργίου Μπέλλου προς το Δήμαρχο Κρωπίας, κ.Δημήτριο Κιούση για τις ενέργειες συνδρομής που έκανε προκειμένου  να λειτουργήσει ως πρότυπο εμβολιαστικό κέντρο της ευρύτερης περιοχής.

Οι ενέργειες συνδρομής του Δήμου Κρωπίας ήταν άμεσες προκειμένου να υπάρξει βελτίωση τόσο εσωτερικά του κτιρίου όσο και στον περιβάλλοντα χώρο ενώ παραμένει σε ετοιμότητα σε οτιδήποτε χρειαστεί προκειμένου να εκτελεστεί η σημαντική και ιστορική αυτή αποστολή του για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης έδωσε εντολή στον  αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Θοδωρή Γρίβα, τα συνεργεία του Δήμου να προβούν σε εργασίες επισκευών, αντικαταστάσεων, συντήρησης και οποιαδήποτε άλλη εργασία είναι δυνατή. Τα συνεργεία του Δήμου Κρωπίας, επισκεύασαν/αντικατέστησαν τζάμια, έβαψαν εσωτερικά και εξωτερικά του κτιρίου, συντήρησαν υδραυλικές εγκαταστάσεις, τοποθέτησαν σκέπαστρα και τις βάσεις στήριξης του  isobox, επισκεύασαν ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, τοποθέτησαν νέα φωτιστικά σώματα ενώ έγιναν εκτεταμένοι καθαρισμοί και κλαδέματα στον περιβάλλοντα χώρο.

Το Κέντρο Υγείας Κορωπίου, επισκέφτηκε το πρωί της  Τετάρτης 20 Ιανουαρίου 2021 ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και πρόεδρος της Δ.Ε.Υγείας, ιατρός, Σπυρίδωνας Κόλλιας προκειμένου να ενημερωθεί για την πρώτη ημέρα λειτουργίας του ως εμβολιαστικό κέντρο.

            Ο κ.Κόλλιας ενημερώθηκε από τον καρδιολόγο του Κ.Υ.Κορωπίου, κ. Αντώνη Γεωργάκη (σ.σ είναι και μέλος της Δ.Ε. Υγείας,και εθελοντής ιατρός των Δημοτικών –Κοινωνικών Ιατρείων) για τη διαδικασία των εμβολιασμών και στη συνέχεια  συναντήθηκε με τον Διευθυντή του Κέντρου Υείας Κορωπίου κ. Γεώργιο Μπέλλο. Ο κ. Μπέλλος ενημέρωσε ότι λειτουργούν ήδη 4 εμβολιαστικές γραμμές –με δυνατότητα 7 γραμμών αν απαιτηθεί- και μπορούν να εμβολιαστούν 350 άτομα την ημέρα ενώ διαθέτει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που απαιτείται για αυτή την νέα λειτουργία του.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ