ΔΩΡΕΑΝ ESHOP ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ  ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ

Ο  ΔΗΜΟΣ  ΚΡΩΠΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ

ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

OΔήμος Κρωπίαςσυμμετέχει και στηρίζει ενεργά την καινοτόμα δωρεάν δράση υπέρ των επιχειρήσεων που υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικήςώστε  η τοπική αγορά να αναπτύξει ηλεκτρονικά καταστήματα -χωρίς προμήθεια-μέσω της πλατφόρμας https://agora.delivery.

Διοργάνωσε επίσης,σύσκεψη την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021με το προεδρείο της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Κορωπίου (εκπρόσωποι κ.κ. Καλομοίρα Πρόφη, Σοφία Ντούνη, Λίνο Ρούσση) προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη της για τη δράση της Περιφέρειας Αττικής και την υποστήριξη που παρέχει ο Δήμος Κρωπίας. Μετά τη σύσκεψη επιβεβαιώθηκε η προτροπή (προαιρετική) προς τις επιχειρήσεις να χρησιμοποιήσουν το εργαλείο παραγγελιοληψίας που παρέχεταιδωρεάν από την Περιφέρεια Αττικής. Στο τέλος της σύσκεψης, ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτριος Κιούσης μετέφερε στα μέλη του προεδρείου της ΕΕΒΕΚ την άποψή του για άμεσο άνοιγμα της αγοράς με όλες τις εφαρμογές αγορών που έχουν δοκιμαστεί  ώστε να τηρούνται τα ενδεδειγμένα μέτρα υγειονομικής προστασίας.

Πληροφορίες για τη δράση από πλευράς Δήμου Κρωπίαςπαρέχονται από τον ειδικό συνεργάτη κ.Χρήστο Χριστοδούλου στο τηλέφωνο 6942 030 555

Σύμφωνα με τους οργανωτές, οι χρήστες μπορούν να δίνουν την παραγγελία τους μέσα από μια πρωτοποριακή εφαρμογή για κινητά, να επιλέγουν τη διεύθυνση τους, να βλέπουν και να κάνουν την παραγγελία τους από τις κοντινότερες επιχειρήσεις, πληρώνοντας είτε με μετρητά είτε και με κάρτα απευθείας από την εφαρμογή.

Το μήνυμα των οργανωτών της δράσης προς τις τοπικές επιχειρήσεις είναι  : «Αποκτήστε εντελώς δωρεάν και χωρίς προμήθεια ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω του agora.delivery για την επιχείρησή σας. Εάν είστε επιχείρηση, επικοινωνήστε για να ενταχθείτε στη νέα ηλεκτρονική υπηρεσία delivery&pickup.

Το μήνυμα του Δήμου Κρωπίας και της Περιφέρειας Αττικής προς τους πολίτες είναι :Στηρίζουμε την τοπική κοινωνία σε όλη την Ελλάδα! Αγοράζουμε μέσω του agora.delivery.Στηρίζουμε την τοπική αγορά!

—————————