Στο Δήμο Κρωπίας ο Στέλιος Πέτσας για το Σύστημα Τηλεμετρίας Ύδρευσης, το Δίκτυο Υδροδότησης Οικισμών και την Ανάπλαση του κέντρου.

Ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής και π. Αν. Υπουργός Εσωτερικών συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Κρωπίας Δημήτριο Κιούση, πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας και ενημερώθηκε αναλυτικά τόσο από τον Δήμαρχο όσο και από υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου για τα μεγάλα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο Δημήτριος Κιούσης αναφέρθηκε ειδικά στις δυσκολίες που κατά καιρούς προκύπτουν από την καθυστέρηση εκταμίευσης των χρηματοδοτήσεων, όπως συνέβη με το πολύ μεγάλο έργο του Συστήματος Τηλεμετρίας Ύδρευσης, αλλά και από την γραφειοκρατία και την έλλειψη συντονισμού από υπηρεσίες της περιφέρειας, του Δημοσίου και εταιριών ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) – τηλεπικοινωνιών, που προκαλούν καθυστέρηση του μεγάλου έργου ανάπλασης του κέντρου της πόλης.

Ο π. Υφυπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο οποίος συνέβαλε καταλυτικά για την χρηματοδότηση των έργων της ανάπλασης και του δικτύου ύδρευσης των οικισμών, δεσμεύτηκε να μεσολαβήσει για να αρθούν τα όποια προβλήματα φρενάρουν την εξέλιξη των εργασιών.