Συνεχίζεται στο κεντρικό τμήμα του οικισμού Καρελά Δήμου Κρωπίας το μεγάλο έργο υποδομής ύδρευσης προϋπολογισμού 2.5 εκατομμυρίων ευρώ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του μεγάλου έργου υποδομής ύδρευσης στον Κάτω Καρελά και συνεχίζονται στο Κεντρικό τμήμα του οικισμού Καρελά. Το έργο είναι προϋπολογισμού 2.539.354 εκ. ευρώ, καλύπτει αντικατάσταση αγωγών 33 χιλιομέτρων και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα του Υπ.Εσωτερικών, «Αντώνης Τρίτσης».

Πρόκειται για σπουδαίο έργο ολικής αντικατάστασης αγωγών ύδρευσης στη βάση ορθών κανόνων επανασχεδίασης του δικτύου με όλες τις σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές ασφαλείας και ποιοτικής εκτέλεσης. Δημιουργούνται νέες θέσεις πυροσβεστικών κρουνών με τις ανάλογες πιέσεις δικτύου και τις τεχνικές εξισορρόπησης πίεσης με αποτέλεσμα την καλύτερη πυροπροστασία της περιοχής.

Το σημαντικό αυτό έργο αναβαθμίζει την ποιότητα της ζωής στην όμορφη αυτή περιοχή του Δήμου Κρωπίας στους πρόποδες του Υμηττού. Ζητάμε συγνώμη από τους κατοίκους για την προσωρινή ενόχληση,  για τις λάσπες που δημιουργούνται από τις βροχές και τις προσωρινές αποκαταστάσεις οδοστρώματος.

 

Πλατεία Καρελά, Πινακίδα δημοσιότητας του έργου Πρόγραμμα χρηματοδότησης,  «Αντώνης Τρίτσης» Εργασίες στη οδό Τζαβέλλα και Πεισιστράτου Καρελάς, 4.01.2022