• Post category:Νέα

Ικανοποίηση στους συλλόγους, Οικιστών Αμπελώνα & Αγίου Γεωργίου που έθεσαν το αίτημα πριν 4 χρόνια όσο και στον Εξ.  Πρ. σύλλογο Αγίας Μαρίνας που ακολούθησε

Ένα σημαντικό τοπικής κλίμακας αποστραγγιστικό έργο ολοκληρώθηκε σε σημείο στροφής της Λεωφ. Αγίας Μαρίνας (κοντά στη 10η Στάση Αμπελώνα) που συσσωρεύονταν ύδατα και δημιουργούσαν θέματα ασφαλείας σε πεζούς, οικίες και αυτοκίνητα.

Το αίτημα στο Δήμαρχο Κρωπίας, Δημήτριο Κιούση το έθεσαν πριν 4 χρόνια οι σύλλογοι Οικιστών Αμπελώνα, Αγίου Γεωργίου και πιο πρόσφατα, ο Προοδευτικός Εξ. Σύλλογος Αγίας Μαρίνας. Κατόπιν τα αιτήματα για διάφορες παρεμβάσεις και καθαρισμούς ρεμάτων-παραρεμάτων, εκτός επίσημων εγγράφων, είχαν τεθεί  επανειλημμένως  στις συνεδριάσεις του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας  της Περιφερ. Ενότητας Αν.Αττικής.

Η Αντιπεριφέρεια Αν.Αττικής, η αρμόδια υπηρεσία Τεχνικών Υπηρεσιών με τον διευθυντή  της κ. Ασπρουλάκη ανταποκρίθηκαν- μεταξύ και άλλων παρεμβάσεων αποστράγγισης που ξεκινούν σε άλλα σημεία της περιφέρειας Δήμου Κρωπίας- στο αίτημα. Με επιτόπια αυτοψία σε συνεργασία με τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, Θοδωρή Γρίβα καθορίστηκαν τα είδη των παρεμβάσεων. Το έργο ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες.