Skip to content

Ενημερώνουμε, τους παραγωγούς Κορωπίου, που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή του Κορωπίου ότι έγινε αναγγελία ζημιάς για την χαλαζόπτωση της 13ης Νοεμβρίου 2019.
Καλούνται οι παραγωγοί, που υπέστησαν ζημιά να υποβάλλουν δηλώσεις στον ανταποκριτή του ΕΛΓΑ, στο Γ.Γ.Α. Κορωπίου.
Απαραίτητα τα αγροτεμάχια πρέπει να είναι ασφαλισμένα, δηλαδή να έχει υποβληθεί η ενιαία δήλωση καλλιέργειας και να έχει πληρωθεί ο Ελγά.
Δηλώσεις γίνονται δεκτές για 15 ημέρες, με τελευταία την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γ.Γ.Α. του Δήμου Κορωπίου τηλ. 2106625596-2132000728.
Ο ΓΕΩΠΟΝΟΣ
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕντάξειΌχιΠολιτική απορρήτου