Νέα Ενημέρωση-Ανακοίνωση (10.07.2025) για τις συνέπειες της πυρκαγιάς της 4ης Ιουλίου 2025 στον Άγιο Δημήτριο –Αφορά αίτηση όσων έχουν πληγεί που πρέπει να υποβληθεί έως και 14 Αυγούστου 2025
Ο Δήμος Κρωπίας ενημερώνει ότι όσοι επλήγησαν από την πυρκαγιά της Παρασκευής 4ης Ιουλίου παρακαλούνται να υποβάλλουν αίτηση με θέματα όπως, άμεσης οικονομικής ενίσχυσης πρώτων αναγκών, επισκευαστικών εργασιών ή αντικατάστασης οικοσκευών στο κεντρικό πρωτόκολλο του Δήμου Κρωπίας (Λ.Β.Κωνσταντίνου 47, 2ος Όροφος) έως και την 14η Αυγούστου 2025.
Απαραίτητα στα στοιχεία για την αίτηση : ο δωδεκαψήφιος Κωδικός Αριθμός Εθνικού Κτηματολογίου –ΚΑΕΚ ακινήτου, φωτογραφίες των κτισμάτων καθώς και των κάθε είδους ζημιών.
Πληροφορίες : 213 2000 701-03, Δημαρχείο, Λ.Β.Κωνσταντίνου 47, 1ος Όροφος.